Cautari Populare :
Adauga un anunt gratuit

Care sunt cele mai bune oferte pentru servicii de transport Romania Anglia

poza

Calatoria cu autocarul catre Marea Britanie poate fi cu adevarat neplacuta daca nu este ales mijlocul de transport potrivit. Cele mai importante aspecte care trebuie analizate inainte de a achita pretul pentru serviciul de transport Romania Anglia sunt: parcul auto, frecventa plecarilor, punct plecare - punct destinatie, durata traseu, numar de bagaje incluse in pretul biletului, promotii si reduceri.

 

Dintre companiile care ofera servicii de transport Romania-Anglia, s-au remarcat datorita felexibillitatii, confortului si a sigurantei EuropaBus si Euro Trans.

 

EuropaBus - autocare pentru transport persoane Anglia confortabile, rapide si sigure

 

Conform sepcialistilor de la www.europabus.ro cele mai importante elemente de care trebuie sa beneficieze pasagerii care fac curse cu autocarul sunt siguranta, confort, rapiditate seriozitate. Acestia au atabilit pentru confortul clientilor puncte de plecare variate - plecarile catre Marea Britanie realizandu-se din aproape toate oresele mari ale tarii; de asemenea punctele de destinatie sunt variate (Londra, Loughton, Chelmsford, Chenshunt, Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, , Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Bracknell, Slough, Reading, Northampton, ugby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, , Manchester, Leeds, Blackburn, Preston, Blakpool, , Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-Trent, Derby, s.a.).

 

Autocarele cu care se realizeaza curse de transport persoane Anglia sunt noi si sunt bine echipate pentru ca pasagerii sa beneficieze de confort sporit pe parcursul calatoriei. Clientii EuropaBus se pot bucura de scaune tapitate cu piele ecologica cu spatar rabatabil, priza pentru incarcarea dispozitivelor mobile, sisteme WiFi si sisteme audio-video care fac calatoria cu adevarat exceptionala. Operatorii permit transportara unui bagaj de mana si a unui bagaj mare de cala cu greutate maxima de 50 KG. Se ofera preturi promotionale pentru copii mai mici de 10 ani, grupurilor mai mari de 10 persoane dar si celor care aleg sa achizitioneze bilete dus-intors.

 

Pentru a creste confortul pasagerilor operatorii companiei EuropaBus au ales sa puna la dispozitia pasagerilor pe durata calatoriei insotitoare de bord, care se asigura ca toate necesitatile calatorilor sunt indeplinite. Pauzele de repaus sunt dese astfel ca nu intervine fenomenul de epuizare fizica. Orarul este respectat cu strictete de soferii experimenteti astfel incat cursele nu dureaza mai mult decat s-a anticipat. Doar conditiile exceptionale ii opresc pe soferi sa ajunga la timp.

 

Europabus - experienta, flexibilitate, siguranta

 

Compania Europabus opereaza saptamanal curse de transport Romania Anglia. Serviciile de transport sunt, conform reprezentantilor, de inalta calitate, pentru ca autocarele puse la dispozitie pe aceasta ruta sunt noi si permanent verificate. Sunt prevazute cu aer conditionat, sisteme audio - video, prize individuale si spatiu suficient pentru bagaje.

 

Pasagerii care aleg sa calatoreasca cu aceasta companie beneficiaza de o masa calda gratuita la plecare, dar si de masa calda la retur. Cei ce aleg sa foloseasca frecvent serviciile acestei companii pot beneficia de o cursa gratuita, ca recompensa pentru fidelitate. De asemenea sunt acordare reduceri copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani, aceste oferte promotionale pot reduce considerabil costul biletelor pentru familiile care calatoresc insotite de copii.