Cautari Populare :
Adauga un anunt gratuit

Cum sa petreci un sejur in Bucuresti

poza
Bucurestiul, capitala tarii, este un punct turistic de interes atat pentru turistii romani, cat si pentru cei straini. In ultimul timp, in urma modernizarii zonelor importante ale Bucurestiului, tot mai multi turisti vin sa isi petreaca sejururi sau doar cateva zile relaxante in capitala. Pe langa turisti, multi oameni de afaceri care vin pentru semnarea diferitelor contracte viziteaza capitala.
 
Principalele atractii turistice ale Bucurestiului
 
Centrul vechi, modernizat in urma actiunii autoritatilor locale in aceasta zona, a devenit unul dintre principalele puncte de interes turistic. Pe langa modernizarea stradutelor si aleilor, s-au infiintat multe terase, cafenele si cluburi, astfel incat acum se poate compara cu centrul vechi al Vienei.
 
Casa Poporului este un adevarat monument arhitectural datorita marimii si a complexitatii acesteia. Casa poporului se afla in Cartea Recordurilor pe locul 2 in lume dupa cladirea Pentagonului, din punct de vedere al suprafetei. Acesta locatie este vizitata de peste 90% din cei care vin in capitala.
 
Casa Presei Libere, Arcul de triumf, Monumentul Aviatorilor sunt de asemenea puncte de interes turistic foarte vizitate.
 
Muzee de renume cum ar fi Muzeul Grigore Antipa, Muzeul Taranului Roman, Muzeul Satului, Muzeul National de Istorie al Romaniei si multe altele.
 
Parcuri modernizare si aranjate astfel incat plimbarea sa fie o placere.
 
Tipuri de cazare la care pot apela turistii
 
Datorita numarului mare al punctelor de interes turistic, Bucurestiul atrage in permanenta vizitatori, iar ca orice mare oras, ofera acestora mai multe tipuri de cazare. Vizitatorii pot alege una din urmatoarele variante:
 
1. Cazare la hotelurile din Bucuresti – este tipul de cazare rapida, la indemana oricui. Rezervarile se pot face online sau se pot inchiria camere direct la receptia hotelurilor. Pe langa avantajul ca se pot gasi camere libere aproape oricand, pretul destul de mare pot face turistii sa se gandeasca de doua ori inainte de a inchiria o camera.
 
2. Cazarea la pensiunile din Bucuresti este o alta varianta la care turistii pot apela. Preturile sunt mai mici decat cele practicate de hoteluri, dar exista dezavantajul ca acestea sunt in general situate la periferia orasului.
 
3. Cazare in regim hotelier Bucuresti, este tipul de cazare cel mai ales de turisti in ultimul timp datorita preturilor mult sub cele practicate de hoteluri sau de pensiuni. Pe langa avantajul preturilor accesibile oricui, acest tip de cazare mai ofera cateva avantaje: confort maxim, dotari complete si moderne ale locuintelor inchiriate, intimitate, locatii centrale sau foarte aproape de centrul orasului, acces usor la toate mijloacele de transport, dar si catre punctele de interes turistic sau de distractie.
 
Datorita faptului ca inchirierea in regim hotelier este cea mai cautata forma de inchiriere in ultimul timp, firme precum www.regim-hotelier.com pun la dispozitia clientilor atat garsoniere cat si apartamente cu 2 sau 3 camere. Aceste locatii sunt promovate ca forme de cazare in regim hotelier Bucuresti, care ofera clientilor cele mai bune conditii de cazare la preturi competitive.
 
Firmele care inchiriaza imobile in regim hotelier au cunoscut o crestere semnificativa a cifrelor de afaceri in ultimii ani nu numai datorita preturilor mici practicate, dar si datorita conditiilor impecabile de inchiriere. Seriozitatea acestora a dus la atragerea unui numar mare de clienti care intotdeauna au plecat multumiti.