Cautari Populare :
Adauga un anunt gratuit

Cum se poate vinde o locuinta rapid?

poza

Pentru a vinde o casa sau un apartament mult mai repede, nu este necesara o munca titanica, totul se poate desfasura rapid si simplu: este suficienta stabilirea unui pret atractiv. Nimeni nu trebuie sa isi vanda locuinta pe un pret de nimic, ci trebuie sa tina cont de faptul ca este un bun imobiliar si fara un pret bun dinainte stabilit nu se poate bate palma. Care este echilibrul corect obtinut intre un pret foarte mare si un pret bun la care apartamentul sau casa se va vinde destul de repede?

 

3 criterii importante pentru a vinde mai rapid casa sau apartamentul

 

Cele trei criterii foarte importante pentru achizitionarea unei case sau a unui apartament sunt: locatia, locatia si iar locatia. Pentru o vanzare cat se poate de rapida, exista trei criterii esentiale: pretul, pretul si iar pretul. Indiferent de stadiul in care se afla piata imobiliara si situatia actuala in acest domeniu, tranzactiile imobiliare nu sunt intrerupte. Pozitionarea locuintei si pretul de vanzare sunt cele mai importante criterii pentru ca vanzatorul sa obtina un contract avantajos cat mai rapid.

Este cat se poate de uman, insa vanzatorul trebuie sa tina cont de faptul ca pretul apartamentului sau casei nu trebuie sa reflecte pretentiile lui, ci mai degraba valorii reale. Supra-estimarea nu este deloc benefica si in plus sunt necesari mai multi bani cheltuiti si mai mult timp pe care trebuie sa il aiba la dispozitie.

 

Pretul in raport cu cerintele pietei

 

Estimarea pretului apartamentului depinde de posibilitatea de vanzare rapida a acestuia. Spre exemplu, daca valoarea a doua sau mai multe apartamente nu depaseste 30 000 de euro, vanzatorul nu trebuie sa se gandeasca ca poate obtine 32. 000 de euro pur si simplu, pentru ca va pierde luni bune timp in care putini se vor arata interesati de anunt.

 

Pozitia ideala pentru a vinde un apartament in cateva saptamani

 

Aceste procentaje tin de noroc. Concurenta cu alte imobile vandute in aceeasi zona este destul de acerba si rar se intampla ca din prima incercare sa aiba omul norocul sa prinda „porumbelul” din prima incercare. Daca pretul este stabilit sub nivelul pietei, chiar si pentru o zona foarte buna, sansele de reusita din primele incercari sunt maxime!

 

Estimarea pretului unei case sau a unui apartament

 

Pentru a fixa pretul casei sau apartamentului, trebuie luate in calcul preturile practicate in locatia in care se vand aceste imobile si cu ajutorul internetului, se pot stabili mult mai usor aceste criterii si se pot afla informatii pretioase in acest sens!