Cautari Populare :
Adauga un anunt gratuit

Top 8 Tablete de 10 inci

poza
Tabletele cu ecrane de 10 inci ofera o experienta care este mai apropiata de cea oferita de un laptop. Sunt puntea de trecere intre laptopuri si smartphone-uri, deoarece detin hardware puternic pentru aplicatii, navigare pe web si jocuri.
 
Jocurile si filmele sunt mai imersive si aplicatiile ruleaza mai fluid pe aceastea deoarece nu sunt la fel de constranse de dimensiunile reduse oferite de un telefon. 
 
Apple iPad este una dintre cele mai bune tablete din acest topul tabletelor de 10 inci, desi are cativa adversari destul de puternici. 
 
 
1 – Apple iPad 4
 
Ultimul model de iPad oferit de cei de la Apple vine cu o serie de imbunatatiri care plaseaza aceasta tableta in topul nostru. Are un ecran ce ofera culori de detalii la o calitate extrem de inalta si detine un procesor ce iti permite sa rulezi orice aplicatie, film sau joc fara probleme sau intreruperi.
 
 
2 – Google Nexus 10
 
Nexus 10 vine si el cu o serie de imbunatatiri de invidiat printre care un ecran capabil de cea mai mare rezolutie oferita de orice tableta pana in momentul de fata alaturi de un procesor puternic ce ruleaza fara probleme orice aplicatie pe Android.
 
 
3 – Samsung Galaxy Note 10.1
 
Tableta vine cu imbunatatiri la nivel de stylus care iti ofera o serie de noi functii in interactiunea cu tableta. Daca nu esti impresionat imediat de functiile stylus-ului poti alege cam orice alta tableta in aceeasi categorie de pret fara sa simti ca ai pierde ceva. 
 
 
4 – Asus Transformer Pad Infinity TF700
 
Asus Transformer Pad Infinity TF700 combina designul deja cunoscut cu o camera mai buna, un procesor mai puternic si un ecran frumos. 
 
 
5- Microsoft Surface Pro
 
Surface Pro a reusit integrarea experientei de folosire a unui ultrabook intr-o rama subtire a unei tablete de doar 10 inci. Cei ce vor o experienta completa a unei tablete nu vor regreta daca isi cumpara un Surface Pro. Ramane de vazut cum se va comporta urmatoarea generatie Surface in termeni de specificatii si dimensiuni.
 
 
6 – Barnes & Noble Nook HD+
 
Nook HD+ este o tableta entry-level pentru cei cu un buget redus. Vine cu suport pentru Google Play si este indicata celor ce sunt noi pe taramul tabletelor.
 
 
7 –  Asus Transformer Pad TF300
 
Desi nu pare la fel de subtire sau durabila ca alte tablete, Asus Transformer Pad TF300 iti ofera un nivel ridicat de performanta la un pret mai accesibil decat altele.
 
 
8 – Sony Xperia Tablet Z
 
Desi vine incarcata cu functii ce usureaza interactiunea cu aceasta, tableta Xperia Z are si un pret de-a dreptul prohibitiv pentru marea majoritate a populatiei. Se pot gasi o sumedenie de tablete cu aproximativ aceleasi specificatii la o fractiune din pretul acesteia.
 
 
Daca vrei sa vezi top 10 tablete ale momentului, noi am compilat o lista cu aceastea pe blogul QuickMobile.