Cautari Populare :
Adauga un anunt gratuit

Unde găsești haine și încălțări în trend?

poza

Pentru unii dintre voi, la întrebarea din titlu e foarte ușor de răspuns. La IMA Trend găsești haine și pantofi în trend, cum ar spune poetul. Asta înseamnă că ați auzit de acest magazin de tip outlet și, dacă i-ați vizitat site-ul, cu siguranță, ați și comandat măcar un produs de acolo. Nu puteați lăsa să vă scape atâtea produse originale, de cea mai bună calitate, care poartă numele unor branduri celebre, la un preț uimitor de mic.

 

Acest magazin mi-a fost recomandat de sora mea, care și-a cumpărat de acolo o pereche de teniși Calvin Klein, ideali pentru anotimpul estival. Am văzut că se închid cu șireturi și mi-a spus că sunt foarte comozi și ușor de întreținut. Atunci am auzit prima oară de IMATrend.ro și am vizitat site-ul. Acesta are următoarele secțiuni: Acasă, Bărbați, Femei, Blog, Recenzii și Contact.

 

Produsele pentru bărbați sunt: cămăși (de la Tommy Hilfiger, Ralph Lauren și Pierre Cardin), veste (de la Tommy Hilfiger), tricouri (de la Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Calvin Klein și Pierre Cardin), pulovere (de la Tommy Hilfiger și Pierre Cardin), geci și pantaloni (de la Pierre Cardin), blugi și încălțăminte (de la Tommy Hilfiger).

 

Pentru cumnatul meu, care adoptă o ținută sport aproape întotdeauna, aș cumpăra de aici niște blugi Tommy Hilfiger Denton Clove Blue Straigh Fit. Compozițiamaterialuluiestebumbac 100%, iarprețul e de 231 lei, redus de la 774 lei.

 

Mi-au atras atenția și niște pantaloni scurți Pierre Cardin Floral Green, pe care i-aș comanda pentru mine. Au un buzunar foarte practic la spate, elastic și șnur în talie. Niște pantaloni scurți „no name” ar costa 25-35 de lei, dar nu știu dacă m-ar ține un sezon estival întreg, cu purtări dese la piscină sau la mare. Aceștia, însă, care sunt „de firmă” șipe care îi prefer, costă 49 de lei (prețredus de la 209 lei), darprecismăvorținemaimulțiani.

 

Produsele pentru femei sunt: tricouri și încălțăminte (de la Calvin Klein) și cămăși (de la Tommy Hilfiger).

 

Pentru sora mea, aș cumpăra un tricou de damă Calvin Klein W, cu mânecă scurtă, confecționat din bumbac 100% foarte fin. Are pe piept logo-ul Calvin Klein. Prețul tricoului e de numai 99 de lei, fiind redus de la 250 lei.

 

În schimb, pentru soția mea, am ochit o cămașă de damă Tommy Hilfiger Ronia Shirt cu mânecă scurtă, ușoară și elegantă, lesne de asortat cu multe alte veșminte. Compoziția materialului e 100% bumbac, iar prețul a fost redus la 199 de lei, de la 429 de lei.

 

Pe blogul magazinului găsim categoriile Modă, Sfaturi vestimentare pentru bărbați și un foarte util articol în care ni se prezintă detaliat mai multe moduri a face nod la cravată.

 

Recenziile sunt ale multor clienți mulțumiți, care laudă magazinul pentru prezentarea produselor, interacțiunea excelentă cu clienții, seriozitatea și amabilitatea cu care au fost tratați, promptitudinea livrării, calitatea și originalitatea produselor, autenticitatea brandurilor, dar și prețul extrem de convenabil.

 

Contact cu magazinul se poate lua telefonic, prin e-mail sau pe site.