Cautari Populare :
Adauga un anunt gratuit

3 cupaje cu nume nobil de la Sâmburesti

poza
„Cine stie sa deguste un vin bun, stie sa soarba din el picaturi de geniu” – Baudelaire
 
Zilele acestea am avut marea placere sa degust cateva soiuri de vinuri de la Domeniile Samburesti :)
Recunosc, imi plac vinurile bune cu arome fine, din locuri incarcate istoric, care iti trezesc o senzatie aparte si pe care le poti combina cu usurinta cu diferite specialitati culinare.
 
Rouge de Roumanie a fost lansat recent. E un cupaj special de Cabernet Sauvignon si Merlot.
 
Domnul Jean Valvis ne spune ca :
 
    “Rouge de Roumanie este primul cupaj din istoria Samburestiului care combina caracterul masculin, structurat si ferm al lui Cabernet Sauvignon cu soiul Merlot care este mai rotund, mai catifelat si mai sensibil.”
 
Are un miros placut si intens ce te imbie la eleganta. Un parfum catifelat, hotarat cu un inceput direct, lasand curgerea timpului sa fie insemnata cu trimiteri olfactive si de gust desavarsite.
Un vin bun cu o provienenta nobila, avand o structura unitara, eleganta si lipsita de agresivitate.
 
Sauvignon Blanc Samburel de Olt- un vin demisec, cu un caracter prietenos, avand un echilibru bine realizat. Gust de gutui si cirese bine coapte, un parfum precis. Un balans excelent intre fruct si nivelul de aciditate.
 
Sauvignon Blanc Domeniile Samburesti- dezvaluie o vinozitate fermecatoare prin parfumul de livada inflorita, un amestec de citrice mediteraneene, gutui coapte si cirese albe. Un gust placut, echilibrat si lejer.
 
Asadar, daca doriti sa gasiti vinuri alese, cu arome imbietoare si cu o consistenta aparte, Domeniile Samburesti e ceea ce cautati :)