Cautari Populare :
Adauga un anunt gratuit

Baia romantica

poza

Una dintre cele mai romantice experiente pe care sexul frumos doreste s-o incerce, poate fi o simpla baie.

O simpla baie insa, pentru insensibili, caci o cada plina cu apa parfumata, incadrata de lumanari aprinse, in care spuma sta sa dea pe afara si pe care plutesc petale de flori,  nu are cum sa nu te miste. Intr-o astfel de situatie e mai importanta prezenta unui pahar cu bule de sampanie, decat prezenta partenerului. Asta poate fi unul dintre cele mai bune momente alese pentru oprirea timpului.

Din pacat nu multi isi permit o astfel de baie si se multumesc sa le savureze prin intermediul televizorului. Dincolo de materiile prime, este necesar si un decor de lux.

Pentru a constitui un asftel de decor, trebuie acordata o foarte mare atentie micilor detalii.

Culorile sa fie cat mai luminoase si neutre. Albul sau nuante timide de bej, crem sau maroniu cat mai deschis, sunt cele mai potrivite pentru materialele textile din incapere (de la perdea, pana la prosoape si halate), deoarece contureaza un aspect cald si primitor. Se recomanda mahonul sau imitatii asemanatoare pentru accesorii precum suporturile de sapun, de prosoape sau rama oglinzii.  Cada trebuie sa fie foarte spatioasa, cu o forma ovala sau cel putin cu margini curbate, sa aibe un aspect cat mai vechi si sa nu-i lipseasca ornamentele.

Un alt aspect important, chiar daca are caracter suplimentar, este muzica. Un sistem audio, din care sa rasune (la un volum cat mai mic) Kenny G sau Richard Clayderman, ar putea fi cireasa de pe acest tort romantic.

Distanta pana la acest vis nu este foarte mare, daca dorinta se impleteste cu vointa. Dar crearea unei astfel de opere de arta, trebuie lasata pe mana barbatilor. Iar pentru a face asta, au nevoie de o motivatie pe masura (probabil nu si cei romantici).