Cautari Populare :
Adauga un anunt gratuit

Evenimente in 2018 gazduite de Cluj-Napoca

poza

Nu degeaba Clujul este apreciat si laudat de romanii din toata tara. In 2018, aici se vor organiza numeroase evenimente din diverse domenii – sport, arta, muzica – asa ca, fie ca esti clujean, studiezi aici sau vii ca simplu turist, cu siguranta o sa ai unde sa iti petreci timpul. Daca nu te descurci foarte bine pe strazile din Cluj, noi iti punem la dispozitie aplicatia online harta Cluj strazi. Aceasta te va ghida spre locurile clujene in care vrei sa ajungi aratandu-ti ruta cea mai simpla si cea mai rapida.

 

Eenimentele ce vor avea loc la Cluj in 2018

 

1. Concert Lara Fabian: 29 martie 2018

 

Artista va concerta la Sala Polivalenta din Cluj, iar cei care isi vor cumpara bilet la acest concert vor primi gratuit si albumul "Camouflage", care va fi lansat in octombrie anul acesta. Preturile biletelor variaza de la 109 lei la 330 de lei.

 

2. Transilvania International Film Festival (TIFF), 25 mai – 3 iunie 2018

 

TIFF se afla la a 17-a editie, este primul festival dedicat filmului de lungmetraj din tara noastra si se afla printre cele mai importante 50 de festivaluri ale lumii. Festivalul tine 10 zile, perioada in care se vor difuza filme de calitate si vor concerta trupe straine.

 

Aflat la a 6-a editie, evenimentul va avea loc in Parcul Central din Cluj. Este cel mai mare festival de jazz din Romania si, pana acum, a adus in tara noastra personalitati de renume international din lumea jazzului, precum Waldeck, Zoe Rahman si Dhafer Youssef. Anul trecut, peste 100 de concerte ale artistilor nationali si internationali au avut loc in cadrul acestui eveniment.

 

3. Electric Castle: 18 - 22 iulie 2018

 

Festivalul ajuns celebru are loc la Castelul Banffy, in apropiere de Cluj-Napoca. Stilurile muzicale si originalitatea organizarii au facut ca numarul participantilor sa creasca semnificativ de la 32 000 in prima editie din 2013 pana la 170 000 la editia din 2017. Cativa dintre artistii care au ajuns la Electric Castle pana acum sunt Bonobo, Zedd, Morcheeba.

 

4. Untold: 2 - 5 august 2018

 

Probabil cel mai asteptat eveniment de catre cei care iubesc muzica electronica. La editia a 3-a, din 2017, au fost 330 000 de participanti. La prima editie a primit premiul Best Major European Festival. Unele dintre cele mai importante nume din cadrul Untold sunt Armin van Buuren, Avicii, David Guetta. Evenimentul are loc in Parcul Stadionului si se anunta a fi unul memorabil.

 

Un oras cultural, care organizeaza lunar zeci de evenimente, este deasemenea cel mai mare oras din Romania, iar pentru a ajunge usor la destinatie poti accesa harta Bucurestiului online pentru a afla cea mai scurta ruta, blocaje din trafic, distanta rutiera si pretul calatoriei tale.