Cautari Populare :
Adauga un anunt gratuit

Termeni si Conditii

www.infotext.ro oferta un serviciu gratuit de postare a anunturilor pe acest site a utilizatorilor sai.

   Adaugarea unui anunt pe site-ul nostru implica luarea la cunostinta si respectarea urmatoarelor conditii:

  • nu se permite adaugarea aceluiasi anunt (sau a unui anunt cu acelasi inteles) de mai multe ori intr-o singura categorie
  • nu se permite adaugarea de anunturi in categorii necorespunzatoare
  • nu se permite adaugarea de anunturi cu continut ilegal, xenofob, defaimator, obscen sau amenintator, politic, discriminatoriu
  • nu se permite repetarea aceluiasi link intr-un anunt
  • nu abuzati in nici un fel de serviciile site-ului nostru
  • durata afisarii unui anunt pe site este de 30 de zile de la postarea aceastuia. Dupa aceasta perioada, pe anunt va aparea mesajul "Anunt dezactivat".
  • in vederea diminuarii abuzurilor asupra serviciului oferit de Anunturi Online stocam adresa ip a locatiei de unde este postat anuntul pe perioada de valabilitate a acestuia
  • responsabilitatea si veridicitatea pentru un anunt apartine in exclusivitate celui care il adauga

    Confindentialiatea datelor

   www.infotext.ro nu foloseste adresele de mail pentru trimiterea de mailuri nesolicitate (SPAM), si nu va divulga datele dumneavoastra unor terte persoane, decat in cazul in care aceasta este necesar pentru a respecta legea sau procedurile judiciare.

    Publicarea anunturilor

  www.infotext.ro isi rezerva dreptul de aprobare, modificare sau stergere a anunturilor publicate de utilizatorii website-lui Anunturi Online, fara o notificare sau justificare prealabila.

    Modificarea serviciilor si a termenilor si conditiilor de utilizare

     www.infotext.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau sa intrerupa, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie fara o notificare prealabila. www.infotext.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul website-ului Anunturi Online, si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive.

   www.infotext.ro poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru in continutul website-ului. Utilizarea site-ului de catre Dumneavoastra, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.