Windows 11 primeste un nou instrument pentru reorganizarea ferestrelor cu un singur click

Pe langa o serie de corecturi de erori, noua versiune a utilitarului PowerToys ofera un instrument care se va dovedi rapid indispensabil pentru cei care iubesc personalizarea: Crop and Lock.

Versiunea 0.73 a PowerToys este disponibila pentru utilizatorii de Windows 11. Utilizatorii obisnuiti ai acestui ceas elvetian pentru sistemul de operare Microsoft vor observa ca „interfata de utilizare a aplicatiei ImageResizer a fost modernizata”, iar Keyboard Manager suporta acum maparea tastaturii numerice, ceea ce ofera acum mult mai multe posibilitati de atribuire a unor comenzi rapide sau combinatii de taste la NumPad.

Cea mai remarcabila schimbare este, fara indoiala, adaugarea unui al 22-lea utilitar la lista acum foarte lunga de instrumente oferite de PowerToys. „Crop And Lock” iti permite sa decupezi o aplicatie intr-o fereastra mai mica (⊞ Win+Ctrl+Shift+R) sau sa creezi o miniatura (⊞ Win+Ctrl+Shift+T) facand clic in fereastra pe care doresti sa o redimensionezi si folosind mouse-ul pentru a marca zona pe care doresti sa o decupezi.

Acest nou utilitar din Power Toys 0.73 ofera o personalizare si mai mare

In plus, actualizarea PowerToys contine noi caracteristici care iti permit sa iti personalizezi si mai mult jucariile.

Vezi si:  Cum alegi cea mai buna placa de par

Codul sursa pentru Fancy Zones, managerul care iti permite sa creezi cu usurinta aranjamente complexe ale ferestrelor – al carui nou „Crop and Lock” este acum o completare perfecta – a fost refactorizat. Cei mai exigenti utilizatori vor observa, de asemenea, ca dezvoltatorii au schimbat designul bordurilor instrumentului.

Daca nu folosesti deja PowerToys, nu ezita sa il instalezi, deoarece acest program iti va face mult bine zi de zi, chiar daca asta inseamna sa te inspiri din caracteristicile macOS. O scurta privire aruncata pe programul dezvoltatorilor arata ca multe alte aplicatii sunt in pregatire. Instrumentul de captura GIF este in pregatire de aproape trei ani, asa ca nu ar trebui sa dureze mult pana cand va ateriza intr-una dintre urmatoarele actualizari. Acelasi lucru este valabil si pentru un serviciu numit „Terminate”, care va oferi un nou mod de a elimina un proces care nu poate fi finalizat prin mijloacele obisnuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *