Ce culoare se poate alege pentru un hol de la intrare primitor?

Holul de la intrare este incaperea prin care putem descoperi o casa. Este deci esential sa se amenajeze asa cum trebuie pentru a te simti bine in el inca de la sosire. Dar, sa cumosti culoarea potrivita pe care sa o folosesti si sa o combini cu obiectele potrivite necesita putin tact. Iata deci care sunt cele mai bune sfaturi de care sa tii cont pentru cel mai primitor hol de la intrare.

3 inspiratii monocrome pentru un hol de la intrare primitor

Un hol in nuante de albastru inchis, albastru- gri sau albastru deschis in mici tuse. Profund si intens, albastrul este nuanta ideala pentru a zugravii peretii unui hol de la intrare. Se poate accentua farmecul sau, alegand poarta de la intrare in nuante de albastru celadon. Se poate adauga si un cuier sau o comoda in aceleasi nuante. Dar, albastrul se poate folosi si pe un singur perete.

Un gol de la intrare in nuante de gri. Griul este o vedeta atunci cand vine vorba despre holurile contemporane. Cei care sunt in cautare de idei luminoase pentru a sublima un hol de la intrare trebuie sa mizeze pe nuanta de gri. Este o culoare cu cea mai mare varietate de nuante. Se poate folosi fie griul antracit, fie griul deschis.

Vezi si:  Lumina perfectă pentru confortul tău: Descoperă Cele Mai Frumoase Lampi pentru Acasă

Pentru a pune cel mai bine in valoare un hol in tonuri de gri se poate miza pe o oglinda cu o rama neagra si pe etajere in aceleasi nuante.
Alb, pur si simplu. Luminos si aerian, albul este cea mai buna idee pentru holul de la intrare. Se poate juca cu iluziile optice si poate mari spatiul. Are cele mai bogate nuante si prezinta cele mai bogate variatiuni pentru a personaliza decorul de la intrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *