Living- tendinte pentru primavara anului 2023 care vor domina anul

Livingul este incaperea care primeste toti membrii unei familii, dar si invitatii, locul unde se petrec multe momente in familie. Dar cel mai adesea, livingul mai are si alte functii, jucand si rolul de birou la domiciliu, colt de lectura sau de cinema acasa, printre altele. Pe scurt, amenajarea sa functionala si atractiva este o sarcina responsabila care nu trebuie sa fie trecuta cu vederea.

Deci daca planifici o renovare sau o amenajare interioara, iata care sunt tendintele de care sa tii cont in aceasta primavara.

Culori mai vesele sau mai puternice si finisajele mai nobile. Se pot abandona nuantele de negru, de alb sau de gri si se pot alege nuante mai vesele sau mai puternice. Pe pereti, pe mobilier sau pe accesorii, functioneaza de minune mai ales daca apreciezi nuantele de albastru profund, de verde organic, de rosu terracotta, de galben mustar sau chiar de Viva Magenta, nuanta anului.

Livingul este inspirat in aceasta primavara de tendinta Art Deco. In acest context, trebuie sa se dea o atentie speciala accesoriilor, formei mobilierului, tapiteriei sau obiectelor practice sau decorative.

Vezi si:  Cum sa iti decorezi livingul in stil modern

Stilul biofilic este cel care domina tendintele. Este vorba despre o maniera de a celebra iubirea pentru natura prin intermediul decoratiunilor interioare. Se pune accentul pe plantele de interior si rezultatul este unul spectaculos.

Mobilierul este cel care prezinra sau expune piesele preferate. La final, trebuie sa se acorde atentie unor doua mari tendinte pentru acest an. Mai intai, cea care presupune sa se afiseze cu mandrie obiectele de colectie preferate sau cele de decor. Dar mai sunt in voga si piesele de mobilier care permite o depozitare sau aranjare foarte practica a lucrurilor din casa. Iar in mod evident din prezenta celor doua rezulta un decor minunat, in tendinte pentru anul 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *