Cum iti poti decora o locuinta in stil Art Deco

Cum iti poti decora o locuinta in stil Art Deco

Stilul Art Deco este un stil artistic si de design care a fost popular in perioada anilor 1920 și 1930, in special in Statele Unite si Europa. Este caracterizat prin utilizarea de forme geometrice, culori puternice si bogate, precum si de materiale luxoase, cum ar fi marmura, lemnul pretios sau chiar si sticla.

Iata cum iti poti decora locuinta in stil Art Deco

Alege culori vibrante si contrastante

In stilul Art Deco, culorile puternice și contrastante sunt la ordinea zilei. Asadar, alege nuante vibrante de rosu, albastru, verde, galben sau negru, care sa ofere o atmosfera sofisticata si plina de energie.

Foloseste materiale luxoase

Materialele luxoase, cum ar fi marmura, lemnul pretios, pielea sau sticla, sunt la fel de importante precum culorile in stilul Art Deco. Foloseste aceste materiale in elementele principale de design ale casei tale, cum ar fi podelele, mobilierul sau perdelele.

Include elemente geometrice

Formele geometrice, cum ar fi cercurile, triunghiurile sau romburile, sunt caracteristice stilului Art Deco. Foloseste cu cea mai mare incredere aceste forme in decorul casei tale, fie in mobilier, lumina sau decoratiuni de perete.

Vezi si:  Cum poti decora un dormitor in stil Art deco

Alege obiecte de arta si decoratiuni

Art Deco Obiectele de arta si decoratiunile Art Deco sunt un element important al stilului. De la lampile Art Deco, la statuete, ornamente si ceasuri de perete, aceste elemente sunt ideale pentru a completa aspectul general al casei tale.

Foloseste lumina adecvata

Lumina este un aspect important al designului Art Deco. Alege de fiecare data lampi de podea sau tavan cu aspect Art Deco, care sa emita o lumina calda si placuta. De asemenea, amplaseaza oglinzi sau alte obiecte stralucitoare, care sa reflecte lumina si sa creeze o atmosfera stralucitoare si plina de viata.

Adauga accesorii Art Deco

Adauga accesorii Art Deco la decorul casei tale pentru a crea o atmosfera autentica. Acestea pot fi obiecte cum ar fi vaze, cupe sau tavane, cu modele geometrice și culori vibrante.

In general, stilul Art Deco este caracterizat prin eleganta si rafinament, cu elemente geometrice si culori puternice. Daca doresti sa iti decorezi locuinta in stil Art Deco, asigura-te ca alegi culori vibrante, folosesti materiale luxoase, adaugi obiecte de arta si decoratiuni Art Deco si ajustezi iluminatul pentru a crea o atmosfera autentica si sofisticata. Ai nevoie de o locuinta care sa iti reflecte personalitatea si in care sa te simti in deplina siguranta. Investind in locuinta ta vei investi in confortul tau.

Vezi si:  Cum poti avea parte de o locuinta in stil contemporan

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *