Cum iti poti decora dormitorul in stil scandinav

Cum iti poti decora dormitorul in stil scandinav

Stilul scandinav este unul dintre cele mai populare stiluri de design interior, cunoscut pentru simplitatea sa, eleganta si caldura. Daca doresti sa iti decorezi dormitorul in stil scandinav, urmatoarele sfaturi te pot ajuta sa creezi un spatiu confortabil si relaxant.

Cum iti poti decora dormitorul in stil scandinav

Alege culori naturale si luminoase: Stilul scandinav este cunoscut pentru folosirea culorilor luminoase si naturale, precum alb, gri, beige, maro sau verde pal. Aceste culori pot fi utilizate atat pe pereti, cat si in accesorii precum perne, perdele sau covoare.

Alege materiale naturale: Materialele naturale sunt o alegere excelenta pentru stilul scandinav. Foloseste lemnul, lana sau bumbacul pentru a crea un spatiu cald si confortabil. In plus, aceste materiale adauga si un aspect texturat care poate aduce un plus de interes si personalitate in dormitorul tau.

Foloseste lumina naturala: Lumina naturala este foarte importanta pentru stilul scandinav, deoarece ajuta la crearea unui spatiu luminos si aerisit. Asigura-te ca ai ferestre ample care sa permita intrarea luminii naturale in dormitorul tau.

Vezi si:  Cum se poate integra motivul floral in decorul casei tale?

Alege mobilier minimalist: Stilul scandinav este caracterizat de mobilier minimalist si functional. Alege piese de mobilier simple, care sa se potriveasca cu culorile si materialele naturale folosite in restul dormitorului. De exemplu, o noptiera sau un dulap cu finisaj din lemn natural ar fi perfecte pentru acest stil.

Adauga plante verzi: Plantele verzi sunt o modalitate excelenta de a adauga viata si prospetime in dormitorul tau in stil scandinav. Alege plante care tolereaza umbra, precum ferigi sau muscate. Cu ajutorul plantelor vei avea parte de o locuinta mai armonioasa si mai naturala.

Foloseste textile confortabile: Stilul scandinav este cunoscut pentru utilizarea textilelor confortabile, precum covoare moi sau perne moi si pufoase. Acestea adauga un plus de caldura si de confort in dormitorul tau si iti vor face somnul mult mai odihnitor.

Adauga accesorii simple: Adauga accesorii simple si functionale in dormitorul tau in stil scandinav. Un ceas de perete, o oglinda simpla sau o lumanare parfumata ar fi perfecte pentru a adauga un plus de personalitate in spatiul tau.

Vezi si:  Cum alegem salteaua potrivita?

In concluzie, stilul scandinav este un stil de design interior care imbina simplitatea, eleganta si caldura pentru a crea un spatiu confortabil si relaxant. Foloseste culorile naturale, materialele naturale, lumina naturala si mobilierul minimalist pentru a crea un dormitor in stil scandinav care sa te ajute sa te relaxezi dar si sa dormi mult mai bine. Stilul scandinav este cel mai potrivit in dormitorul tau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *