Indrazneste sa amesteci materialele

Daca te intrebi cum se amesteca culorile si materialele, acest articol este perfect pentru tine!

Cataloagele sunt foarte inspirante, ne ofera o multime de idei dar de multe ori sunt lipsite de profunzime, ceea ce este normal, pentru ca, fara un suflet care sa traiasca in ele, nu poate exista acea stralucire care face diferenta. Dar, poti vizita un showroom pentru a-ti gasi inspiratia si pentru a reusi sa iti amenajezi casa asacum iti doresti.

Grinzile de lemn expuse intr-un living spre exemplu contrasteaza cu un perete de caramida, vopsit in alb pentru un stil mai contemporan.
Pe partea de living, se poate opta pentru o perdeaua imensa si caderea ei perfecta imbraca ferestrele. Pe podea, alegerea a minim doua covoare grafice care coexista reprezinta o idee buna atunci cand nu gasesti un model adaptat camerei. In ciuda culorilor destul de neutre ale acestui interior, o piesa poate da tonul: canapeaua din piele de camila. Acesta structureaza spatiul si aduce o anumita caldura.

Vezi si:  Cum poti amenaja cu stil camera de zi

In sufragerie, poate exista un alt amestec frumos de materiale. Masa din marmura alba si neagra este inconjurata de scaune din catifea stralucitoare si este incununata de o foarte eleganta suspensie din alama aurie, un material care se regaseste si pe alte mici elemente decorative.

Ne plac: diferitele marmure care coabiteaza, mobilierul cu picioare fine si rafinate, buchetul gigantic care sta pe masuta si cele doua aplice aurii care formeaza un ansamblu foarte grafic!

Daca esti in cautarea unor piese de mobilier unice pentru casa sau terasa, atunci nu trebuie sa ocolesti mobilierul realizat din fibre naturale. Deosebit de rezistente, piesele de mobilier din fibre naturale reprezinta o alternativa perfecta la mobilierul de masa, realizat de cele mai multe ori din plastic, infoliat sau vopsit. Combinatia dintre metal si fibrele naturale este preferatul nostru si garanteaza o integrare perfecta in aproape orice amenajare interioara.

Combina in mod creativ diferite tipuri de mobilier si efectul este garantat! De aici si pana la urmatoarea ta vacanta exotica a mai ramas un pas.

Vezi si:  Cum poti avea parte de o locuinta in stil contemporan

Sursa: https://frenchyfancy.com/interieur-cosy-melange-matieres-laine-velours-marbre/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *