Stiloul spion – cum functioneaza?

Un obiect de zi cu zi mic si extrem de inofensiv, stiloul spion este cel mai eficient si esential accesoriu pentru o supraveghere optima. Cel mai mare avantaj al acestuia este capacitatea de a filma discret, fara a fi suspectat. Ce va puteti dori mai mult atunci cand puteti efectua propriile operatiuni de supraveghere datorita unui echipament usor de utilizat si de instalat? Plasat pe un birou, agatat in buzunarul camasii, stiloul spion se poate lasa sa inregistreze fara sa fiti prezent. Descoperiti acest accesoriu inovator cu caracteristici surprinzatoare.

Caracteristicile unui stilou spion

Un stilou spion este un dispozitiv usor care poate inregistra sunete si imagini in timp real. Unele modele sunt in prezent echipate cu un detector de miscare care se activeaza la momentul potrivit pentru a-i spori eficienta. Realizat cu ajutorul unor tehnici sofisticate, stiloul spion arata exact ca un stilou clasic de birou.

Vezi si:  Google inventeaza un chat GPT pentru muzica: fa cunostinta cu MusicLM

Un stilou spion vine intr-un pachet care include instructiuni, un stilou deflectabil care ascunde o camera foto in miniatura si un card SD pentru stocarea datelor. De asemenea, vine cu un cablu de conectare. Bineinteles, stiloul spion va permite sa scrieti, ceea ce reprezinta o caracteristica tipica a unui stilou. Camera poate fi pornita si oprita prin apasarea butonului din partea de sus, in caz contrar, camera se afla in modul de fotografiere. Pentru a trece in modul video, apasati butonul timp de 2 secunde, iar pentru a opri, apasati si mentineti apasat butonul. Pentru a citi fisierele, utilizati cablul USB pentru a transfera datele pe computer.

Cum se utilizeaza un stilou de camera

Cand incarcati stiloul spion, lumina clipeste in rosu si verde, iar cand este complet incarcat ramane verde. Acest dispozitiv usor va permite sa inregistrati clipuri video sau sa capturati fotografii cu aceeasi calitate ca si camerele de supraveghere mari. Foarte usor de utilizat, un singur clic pentru a incepe inregistrarea, un al doilea clic pentru a incheia inregistrarea. Disponibil in mai multe culori, bugetul sau variaza intre 15 si 80 de euro.

Vezi si:  Cat de util este un dezumidificator

Pentru si mai multa performanta, descoperiti celelalte modele de camere de spionaj, la fel de usoare si discrete. Ceasul spion, ca si cheia USB cu mini-camera integrata sunt mici accesorii ale gamei de camere spion, aceste materiale sunt accesibile atat pentru persoanele fizice, cat si pentru profesionistii din domeniul supravegherii si securitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *