Care este diferenta dintre un parfum si o apa de toaleta

Atunci cand cumperi un nou parfum, ai observat si tu cu siguranta ca unele produse sunt etichetate ca parfumuri, in timp ce altele sunt etichetate ca ape de toaleta. Dar care este diferenta dintre aceste doua tipuri de parfum? Citeste mai departe pentru a afla!

Parfum si apa de toaleta: Notiuni de baza

Principala diferenta intre un parfum si o apa de toaleta este concentratia de uleiuri parfumate din produs. Parfumul contine o concentratie mai mare de uleiuri parfumate decat apa de toaleta, ceea ce inseamna ca va rezista mai mult timp pe piele. Acesta este motivul pentru care parfumurile sunt de obicei mai scumpe decat apa de toaleta.

Cum sa alegi parfumul potrivit pentru tine

Tipul de parfum pe care il alegi ar trebui sa depinda de preferintele si nevoile tale si de cat timp doresti sa miroasa pe piele. Daca preferi un miros puternic si de lunga durata, parfumul este solutia ideala. Pe de alta parte, daca preferi un parfum mai usor, care nu rezista toata ziua, apa de toaleta este o optiune mai potrivita.

Vezi si:  Trucuri pentru o piele sanatoasa

Acum ca stii care este diferenta dintre parfum si apa de toaleta, poti lua o decizie in cunostinta de cauza atunci cand iti cumperi urmatorul parfum. Retine ca tipul de parfum pe care il alegi ar trebui sa se bazeze pe preferintele tale personale si pe cat timp doresti sa persiste. Daca ai intrebari, nu ezita sa ceri ajutorul unui vanzator.

Atunci cand alegi un parfum, este important sa retii ca parfumurile si apele de toaleta difera in ceea ce priveste concentratia de uleiuri de parfum. Parfumurile contin o concentratie mai mare a acestor uleiuri, ceea ce are ca rezultat parfumuri de durata mai lunga pe piele. Acesta este motivul pentru care parfumurile tind sa fie mai scumpe decat apa de toaleta.

Sursa: https://www.plare.fr/quelle-est-la-difference-entre-un-parfum-est-une-eau-de-toilette/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *