Iata cum Android Auto va rezuma mesajele tale gratie Inteligentei Artificiale

Google a clarificat recent felul in care rezumatele create de Inteligenta Artificiala pentru mesajele de pe Android Auto functioneaza. Este vorba despre o functionalitate propulasata de catre Assistant Google pentru a simplifica lectura unor mesaje mai lungi. Dar, si discutiile unor grupuri mai animate, ameliorand astfel siguranta in timpul condusului.

Lansarea recenta Samsung Galaxy S24, a marcat un moment important pentru Android Auto. Asta datorita integrarii unor functionaltitati exclusive pilotate de catre inteligenta artificiala de la Google. Acest progres transforma condusul prin faptul ca interactiunea cu sistemul de la bord este mai intuitiva si mai sigura. Accentul este pus pe reducerea manipularii manuale prin comenzi vocale simplificate, permitand soferilor sa ramana concentrati la drum in timp ce gestioneaza eficient comunicatiile si informatiile.

In paralel, Google a dezvoltat si o importanta actualizare pentru Google Assistant pe Android Auto, vizand sa amelioreze si mai mult interactiunea vocala. Cu versiunea 11.2, interfata de ascultare si de raspuns vocal a fost regandita pentru a oferi un raspuns mai fluid si care nu distrage atentia.

Vezi si:  Care sunt cele mai asteptate jocuri care urmeaza sa fie lansate?

Aceasta actualizare, ilustrata intr-un videoclip de pe canalul oficial Android de pe YouTube, introduce un schimb de voce mai natural, in care raspunsurile asistentului se integreaza perfect in ecran, fara a intrerupe vizualizarea hartilor de navigatie, contribuind la un condus mai sigur.

Introdusa ca o caracteristica a Android Auto, functionalitatea rezumatelor AI se bazeaza de fapt pe capacitatile avansate ale Asistentului Google, care se afla in centrul interactiunilor vocale de pe platforma. Potrivit Google, aceasta este capabila sa ofere rezumate pentru „un mesaj lung sau mai multe mesaje de la acelasi expeditor sau grup”, cu un prag stabilit pentru „mesaje lungi” la 40 de cuvinte sau mai mult. Acest lucru inseamna ca pentru mesajele mai scurte sau cele de la expeditori diferiti, asistentul le va citi unul cate unul, fara un rezumat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *