Poze de familie: cum le pastram?

Intr-o era digitala, avem tendinta de a acumula o multime de fotografii in smartphoneuri, tablete si computer si, uneori, riscam sa pierdem aceste amintiri pretioase. Pentru a evita acest lucru, am adunat cateva idei pentru depozitarea fotografiilor de familie.

Amintiri din vacanta, de la nunta, zile de nastere… Fotografiile tale spun o poveste frumoasa. Toate sunt rezultatul unor momente nepretuite pe care ti-ai dori sa ti le amintesti doar privindu-le. Dar, ascunse in camerele digitale, nu reusesti sa le colectionati. Cum le poti avea la indemana? Canvas, albume foto personalizate, decoratiuni… In zilele noastre, exista o multime de modalitati de a-ti pastra cele mai bune fotografii. Vezi cele mai bune idei.

Un album foto

Cel mai bun mod de a pastra si de a te bucura de fotografiile tale? Prin crearea unui album! Indiferent daca este cu tematica sau nu, acesta iti va permite sa vizualizezi cele mai bune fotografii. Intr-adevar, vizualizarea fotografiilor pe un suport digital nu este la fel de valoroasa ca si cum le-ai admira in persoana si le-ai putea atinge. In plus, nu vei risca sa le pierzi in meandrele computerului (hard disk-uri, computer, smartphone-uri, stick USB…). La o reuniune de familie sau in orice moment al zilei, este intotdeauna placut sa admiri fotografiile intr-un album frumos. Ori de cate ori este posibil, creeaza un album in jurul unei teme specifice (vacante, zile de nastere, nunti) pentru un plus de comoditate. Pentru a-l realiza, nimic mai simplu: importa fotografiile si sorteaza-le in functie de paginile albumului. O idee de cadou originala si personalizata care va fi cu siguranta pe placul tau!

Vezi si:  Sfaturi pentru o viata de familie fericita

Decoratiuni de perete

Pentru a te simti bine in casa ta, este important sa alegi un decor care sa te reflecte. Pentru a-ti personaliza casa, ce modalitate poate fi mai buna decat sa pui pe pereti fotografii ale celor dragi? Departe de ochi, aproape de inima! Aceste fete familiare imprimate pe magneti, postere sau calendare foto iti vor incanta viata de zi cu zi si iti vor aminti automat de vremurile bune. Este suficient pentru a te simti bine in timpul zilei!

Sursa: https://www.maxi-mag.fr/famille/photos-de-famille-4-idees-pour-les-conserver.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *