Care sunt rezolutiile care te vor face sa fii mai fericita in acest an?

In acest an nu ar trebui sa schimbi drastic persoana care esti ci mai degraba sa te accepti exact asa cum esti si sa te gandesti doar la fericirea ta. Adica sa ai mai multa grija de tine si restul va veni de la sine.

Cel mai bine ar fi sa iti fixezi mai multe obiective realizabile care iti vor procura un real sentiment de satisfactie odata ce au fost atinse.
Fa din tine prioritatea ta numarul unu. Sa faci mereu pe plac celor din jur e un lucru bun. Sa ai grija de cei din jur, de familiie, de copii, de jumatatea ta… dar de tine cine are grija? Cel mai bine ar fi deci sa te gandesti mai mult la propria ta stare de bine. Acest lucru se poate concretiza in foarte multe feluri iar scrisul este mereu cea mai buna optiune.

Fa-ti timp sa ai mai multa grija de tine. Cel mai bine ar fi sa faci cat mai multe pauze pentru a te rasfata si a avea mai multa grija de tine. O baie cu spuma cu un miros delicios, gomaj, produse de ingrijire… trebuie doar sa găsești rutina ce ti se potriveste cel mai mult.

Vezi si:  Cele mai cunoscute 7 remedii naturale anti sforait

Lucreaza pentru tine, doar pentru tine. Este foarte stimulant sa vrei mereu sa devii cea mai buna versiune a ta, sa vrei mereu sa mergi mai departe, sa fii mai sanatos sau sa inveti lucruri noi. Dar, acest lucru trebuie sa vina de la tine si ca acest lucru sa iti faca bine.

Captureaza momente ale vietii. Cel mai bine ar fi sa incerci unele momente ale vitii sa fie de neuitat si sa faci cele mai frumoase albume cu poze cu amintirile tale preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *