Sporturi in tendinte pe care trebuie sa le descoperi neaparat

box englezesc

Inca mai trebuie sa te tii de bunele rezolutii: sa petreci mai putin timp pe canapea si sa faci cat mai multa miscare.

Pentru a fi cat mai sanatos, pentru a te mentine in forma si pentru a scapa de cateva kilograme in plus nu mai este niciun secret pentru nimeni ca activitatea sportiva este cea mai importanta. Dar, se poate imbina foare bine utilul cu placutul alegand unele sporturi in tendinte.

Boxul englezesc

Nu, nu este doar un sport rezervat barbatilor. Nici vorba. Boxul englezesc este o activitate completa care permite solicitarea tuturor muschilor. Pe langa o faza cardio-vasculara si tehnica foarte intensa, se vor lucra si toti muschii.

Fit Ballet

Daca iti place sa dansezi si iti place foarte mult si fitnessul, atunci vei adora Fit Ballet. Este o activitate sportiva care iti permite sa imbini miscari gratioase de la dansul clasic cu ritmul si intensitatea fitnessului. Totul cu cea mai antrenanta muzica si in cea mai buna ambianta care motiveaza, fara doar si poate.

Vezi si:  Cat de benefice sunt antrenamentele de tip cardio

Waterbike sau Aquabiking

Cu siguranta ca stii deja care sunt beneficiile miscarii naturale in apa. Si poti sa beneficiezi din plin de ele, lucrând si muschii cu Waterbike sau Aquabiking.

Faimosul Cross Fit

Inca mai este una din cele mai in voga activitati. Este o activitate ce se bazeaza pe trei principii: exercitii variate in mod constant, miscari functionale si un antrenament la cea mai mare intensitate.

Corde and Punch

Este vorba despre un sport cardio foarte complet si foarte accesibil, foarte apreciat de catre cei care sunt fani fitness. Pe langa faptul ca se vor lucra muschii bratelor, feselor sau de la abdomen, se vor arde si in jur de 400 de calorii intr-o jumatate de ora de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *