Cele mai bune idei de city breaks pentru un week-end in Europa

Ai nevoie de un city break pentru a evada intr-un week-end? Poti porni in cele mai frumoase aventuri citadine, alegand unele din cele mai frumose orase din Europa.

Roma pentru un city break latino

Capitala italiana este un veritabil must see pentru capodoperile sale si care au fost realizate in ultimii 3000 de ani.

Capela Sixtina, Fontana din Trevi, Cetatea Vaticanului, sau Castelul Sant Angelo sunt doar cateva atractii care te vor face sa te minunezi in fata frumusetii latine.

Palermo si comorile sale arhitecturale

Un city break la Palermo este unul plasat sub semnul soarelui, un loc unde sunt munti, mare, piete imense si cele mai frumoase si mai mari castele. Poti face si un tur la laja Coppa Gallo pentru a lenevi la soare sau te poti plimba prin vechiul oras.

Vezi si:  Cele mai bune seriale Netflix pe care pe poti urmari intr-un weekend

Amsterdam pentru un week-end cu bicicleta

Este una din cele mai celebre destinatii din Europa. Este o idee foarte buna de city break pentru a profita atat de arthitectura, cat si de viata nocturna de aici.

In Cartierul Rosu, muzeele si cafenelele atipice te asteapta.

Copenhaga si stradutele sale colorate

Directia in Tarile Nordice mai precis in Danemarca pentru cel mai relaxant week-end in Europa. Vei adora cu siguranta Copenhaga pentru spatiile sale verzi, atmosfera sa colorata si ambianta sa de mijlocul secolului XIX.

Londra pentru un tea time bine meritat

Un oras foarte bogat in cultura cu cea mai mare diversitate de experiente. Amatorii de street art pot sa faca un tur la Storeditch si sa mearga sa descopere operele lui Bansky si David Walker. Sau cine vrea poate hoinari pe malul Tamisei si sa admire Tower Bridge.

Lisabona pentru specialitatile sale locale

Este unul din cele mai cosmopilite orase din Europa. Are o situare geografica ideala si o mosternire istorica foarte bogata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *