Netflix, Apple TV- 3 seriale minunate pe care trebuie sa le descoperi in septembrie

Toamna este deja aici, asta inseamna ca serialele tale preferate revin si ele in curand! Mari clasici sau noi productii, iata care sunt cele trei seriale pe care nu trebuie sa le ratezi in aceasta toamna.

Sex Education, sezonul 4. Otis si Eric sunt cei care revin cu un sezon patru care va fi si ultimul. Se vor reintoarce deci si la Cavendish Sixth Form College. Intre cursuri de yoga in gradinile comune si bunavointa elevilor de aici, noua lor scoala ultra progresista ii face pe multi sa viseze. In paralel cu noile lor aventuri, vom avea ocazia si sa vedem ceea ce viitorul ii rezerva lui Maeve.

Trebuie spus ca sezonul 3 din Sex Education s-a incheiat cu telespectatorii care au ramas cu dorinta de mai mult. Cu discutii de la inima la inima, reintalniri si rupturi aparent iremediabile, vietile tinerilor protagonisti ar putea sa se indrepte intr-o directie cu totul noua. In primul rand, viitorul lui Otis si al lui Maeve este in asteptare, deoarece Maeve se indreapta spre Statele Unite pentru a studia la un prestigios program de studii la care a fost acceptata. Jean a dat nastere copilului ei, desi inca nu stie cine este tatal. Eric si Adam s-au despartit. Aimee se trezeste pentru prima data singura, fara iubit sau cea mai buna prietena. Si, ca sa fie culmea, elevii de la Moordale sunt pe cale sa se transfere la Cavendish Sixth Form College. Cel de-al patrulea sezon al serialului Sex Education va avea, asadar, un decor nou, precum si noi povesti care se vor petrece intre zidurile acestuia. In sfarsit, acest nou inceput marcheaza si sosirea unor noi personaje.

Vezi si:  Cele mai populare destinatii pe timpul verii

The Morning Show, sezonul 3. Jennifer Aniston si Reese Witherspoon partajeaza micul ecran in acest serial care dezvaluie culisele unui show matinal american. Un nou personaj, interpreptat de genialul Jim Hamm ajunge si el pe platourile UBA. Acest antreprenor manifesta un interes deosebit fata de acest canal, ceea ce tinde sa ii deranjeze pe cei doi prezentatori, Alex (Aniston) si Bradley (Witherspoon), precum si pe seful lor, Cory (Billy Crudup).

The Changeling. LaKeith Stanfield (pe care poate l-ai vazut in Atlanta si Knives Away) interpreteaza cu brio rolul unui librar newyorkez devastat de disparitia sotiei sale in The Changeling. Este vorba fabula horror moderna bazata pe cartea cu acelasi nume a lui Victor LaValle si scrisa de scenaristul Kelly Marcel, care a lucrat la filmul Cruella si la saga Fifty Shades of Grey.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *