Seriale Netflix perfecte pentru un binge watching de o seara

Sa incepi si sa termini un serial in doar cateva ore, este posibil. Iata o selectie cu mini-seriale Netflix care vor deveni cu siguranta preferatele tale.

Daca esti adeptul binge watching si cauti o noua comoara la care sa te uiti, iata cateva seriale care se pot devora intr-o singura seara.

Un serial inspirant, Self Made

Este un serial care povesteste reusita profesionala a lui Sarah Breedlove, mai bine cunoscuta sub numele de Madam CJ Walker. Este prima femeie care a devenit milioanara prin propriile sale forte in Statele Unite, creand o gama de produse de ingrijire capilara pentru femeile de culoare.

Un serial emotionant- Unorthodox

Un serial care spune povestea lui Esty, care s-a nascut intr-o mare comunitate hasidica din New York. Dupa o casatorie aranjata care nu o multumeste deloc, tanara se hotaraste sa lase totul si sa plece in secret in Berlin. Acolo descopera o lume total opusa.

Vezi si:  Cele mai importante lucruri pe care sa le iei cu tine cand pleci in vacanta

Un serial esential- Anatomia unui scandal

Sophie vede cum viata sa perfecta se destrama: sotul sau, secretar de stat este acuzat de viol de catre asistenta sa, cu care avea o relatie extraconjugala. La procesul sau, avocata Kate Woodcroft (Michelle Dockery) se dovedeste hotarata sa-l doboare… O mini-serie de David E. Kelley (Big Little Lies).

Pentru fanii anilor 1990- Everything Sucks!

Este cel care ne duce intr-un liceu al anilor 1990. Serialul povesteste trecerea la varsta adulta a mai multor adolescent marginali. Luke, Tyler si McQuaid este un trio de geeks si Kate Messner o liceana care isi pune mai multe intrebari cu privire la homosexualitate.

O drama adolescentina: The Senshi

La o scoala prestigioasa, un grup de eleve se uneste in secret pentru a denunta hartuirea care domneste pe coridoare. Desi intențiile lor sunt onorabile, ele se trezesc suspectate de uciderea uneia dintre colegele lor de clasa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *