Cele mai inteligente rase de caini pe care familia ta le poate adopta imediat

cjnaoiqbwci-e1675504963180

Daca esti in cautarea unui prieten blanos pentru familia ta atunci poti alege una din cele mai inteligente rase de caini pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza. Nu doar ca aceste rase de caini sunt cei mai loiali si mai afectuosi companioni ci sunt si foarte usor de dresat, invata foarte repede totul.

Care sunt cele mai inteligente rase de caini pe care familia ta le poate adopta?

Setter Gordon

Cu o blana lunga si frumoasa, Setter Gordon este o alegere excelenta pentru familiile care isi doresc sa aiba acasa un companion blanos inteligent.

Bobtail

O rasa mare si frumoasa, aceasta este rasa ideala pentru toate familiile care isi doresc un caine inteligent. Este jucaus si loial deopotriva.

Ciobanesc Belgian

Aceasta rasa este cunoscuta pentru loialitatea sa, pentru inteligenta sa si pentru faptul ca este o rasa extrem de jucausa. Este alegerea ideala pentru familiile care cauta un caine activ si reactiv.

Vezi si:  Care este importanta celor 7 ani de acasa

Border collie

Inteligent si energic, Border Collie este rasa ideala pentru familiile care cauta un prieten blanos loial si activ.

Ciobanesc german

Ciobanescul german este o rasa cunoscuta pentru inteligenta sa iesita din comun, pentru forta si loalitatea sa. Constituie alegerea excelenta pentru familiile care cauta un animal de companie loial si protector deopotriva. Datorita capacitatii sale de a invata extrem de rapid, sunt usor de dresat si sunt companionii ideali.

Golden retriever

Golden retriever este o rasa prietenoasa si inteligenta careia ii place sa invete si sa exploreze. Datorita blandetii lor, sunt ideali pentru familiile cu copii mici.

Labrador

Labradorul este o rasa inteligenta si jucausa careia ii place sa exploreze si sa invete.

Alaskan Husky

Husky-ul de Alaska este cunoscut pentru inteligenta sa, pentru forta si loialitatea sa. Este animalul de companie ideal pentru familiile active.

Sursa: https://www.plare.fr/les-races-de-chiens-les-plus-intelligentes-que-votre-famille-peut-adopter-immediatement/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *