Disney+: iata lista cu noile filme si seriale care vor aparea in octombrie 2023

Disney tocmai a dezvaluit lista detaliata a viitoarelor seriale si filme de pe Disney+ si din catalogul Star. Fie ca esti pasionat de filme sau de seriale, citeste mai departe pentru a afla toate noutatile lunii octombrie.

Disney+ tocmai a dezvaluit lista de noi lansari care vor ajunge pe platforma in octombrie 2023. Dupa o luna septembrie destul de linistita in ceea ce priveste noul continut, platforma scoate la inaintare luna aceasta o multime de noi lansari.

Primul, bineinteles, este mult-asteptatul sezon 2 din Loki. Da, zeul nazdravaniilor isi va face revenirea pe 6 octombrie 2023 cu primele episoade. Tot de la Marvel, fanii vor putea descoperi cele mai recente aventuri ale lui Doctor Strange cu Doctor Strange in Multiversul nebuniei. Un opus excelent al maestrului horror Sam Raimi. Iar daca esti in cautare de si mai multe emotii, ultimul sezon din American Horror Story va fi disponibil pe Disney+ incepand cu 25 octombrie.

Vezi si:  Ce masuri trebuie luate pentru a avea o alimentatie sanatoasa?

Loki, sezonul 2

Din 6 octombrie 2023, Zeul nazdravaniilor revine intr-un al doilea sezon care se anunta deja a fi complet nebunesc. Fratele vitreg al lui Thor, interpretat in continuare in mod stralucit de Tom Hiddleston, va trebui sa lupte pentru a salva TVA-ul de o amenintare teribila: temutul Kang, cunoscut si sub numele de Cel care staruie. Bineinteles, in noul sezon se vor intoarce si fete cunoscute, precum Morbius (Owen Wilson) si Sylvie.

Doctor Strange in the Multivers of Madness

Continuare directa a filmului Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange in The Multiverse Madness se diferentiaza de majoritatea productiilor Marvel. Pentru acest lucru ii putem multumi regizorului sau, maestrul horror Sam Raimi (Evil Dead, prima trilogie Spider-Man), care aduce filmului propriul sau stil unic. Rezultatul este un episod ambitios, cu imagini tulburatoare, deranjante si absolut delicioase.

Antigang

Dupa sosirea celui de-al doilea episod in catalog in urma cu doar cateva saptamani, Disney+ adauga primul episod la colectia sa. Acesta este un film de actiune excelent, cu carismaticul Alban Lenoir si legendarul Jean Reno.

Vezi si:  Threads: tot ce trebuie sa stii despre rivalul Twitter semnat Meta

Sursa: https://www.phonandroid.com/disney-catalogue-series-films-mois.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *