Aceste trei exercitii de fitness vor deveni rutina ta zilnica

Vrei sa iti stabilesti o rutina zilnica de fitness simpla si eficienta? Consulta aceste trei exercitii pe care le poti lega intre ele pe indelete.
Softball Curl. Ideal pentru intarirea umerilor si a muschilor abdominali, acest exercitiu este foarte simplu de facut.

Cum se face: In patru labe pe un covoras, aseaza ambele maini pe o minge de softball la latimea umerilor, cu umerii aliniati cu incheieturile mainilor. Deplaseaza bazinul inainte, astfel incat sa fie in linie cu coloana vertebrala. Inclina bazinul intr-o pozitie neutra, astfel incat sa nu arcuiesti spatele. Contracteaza muschii abdominali. Repeta exercitiul 5 x 30 de secunde, cu o recuperare de 30 de secunde intre fiecare serie. Daca suportul de softball pare prea complicat la inceput, atunci pur si simplu te poti sprijini pe covorasul de fitness.

Fandari cu un bat de gimnastica.

Ideal pentru a lucra fesele, acest exercitiu intareste si centura abdominala.

Cum se face: Stai pe un covoras si pune un picior in fata si celalalt in spate.

Vezi si:  Care sunt cele mai bune exercitii pentru brate

Indoaie genunchii, pastrand spatele drept. Acum, ca esti in pozitie de fandare (genunchiul nu trebuie sa atinga podeaua), plaseaza un bat de gimnastica la ceafa si prinde ambele capete. Roteste trunchiul aducand cotul opus spre piciorul din fata, apoi revino in pozitie. Efectueaza aceste rotatii timp de 30 de secunde, apoi schimba de parte facand schimb de picioare. Poti face acest exercitiu si fara bat, incrucisand mainile peste umeri.

Extensii cu o banda elastica.

Acest exercitiu nu numai ca intareste muschii fesieri, dar lucreaza si partea superioara a spatelui.

Cum se face: In patru labe pe un covoras, prinde o banda elastica Pilates cu mana dreapta si strecoara celalalt capat peste piciorul drept. Inspira, strange abdomenul si intinde spatele. Expira, adu un picior la orizontala in spatele tau, apoi inspira, sprijinind genunchiul si controland intoarcerea. Repeta timp de 45 de secunde, apoi schimba mainile si picioarele. Repeta cu piciorul stang timp de 45 de secunde. Poti face acest exercitiu si fara elastic, aducand genunchiul inapoi si indoindu-l la 90 de grade, cu calcaiul spre tavan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *