Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2023

Vrei sa stii ce filme noi apar in 2023? Comedii, actiune sau drama, iata un top al celor mai asteptate filme ale anului 2023.

Knock at The Cabin

Knock at the Cabin este un film horror post-apocaliptic regizat de David Bruckner. Acesta spune povestea a cinci prieteni care sunt blocati intr-o cabana intr-o padure izolata. Prietenii se confrunta curand cu forte supranaturale care cauta razbunare.

John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4 este un lung-metraj american de actiune regizat de Chad Stahelski. Acesta va fi continuarea filmului John Wick 3.
Parabellum. In acest film, John Wick trebuie sa se confrunte cu un inamic din ce in ce mai puternic si mai imprevizibil.

Barbie

Barbie este un film american de animatie 3D regizat de Greta Gerwig. Este un remake al filmului Barbie lansat in 2018. In acest film, Barbie si prietenele ei se afla intr-o lume magica in care totul este posibil.

Vezi si:  Cele mai bune seriale Netflix pe care pe poti urmari intr-un weekend

Oppenheimer

Oppenheimer este un film biografic american regizat de Daniel Ragusis. Filmul spune povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer si a contributiei sale la crearea bombei atomice.

Spider-Man: Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse este un film american de aventuri 3D regizat de Bob Persichetti, Peter Ramsey si Rodney Rothman. In acest film, adolescentul afro-american Miles Morales trebuie sa invete sa isi foloseasca noile puteri de supererou pentru a salva lumea.

The Little Mermaid

Mica sirena este un film de actiune american regizat de Rob Marshall. Este o adaptare a clasicului Disney cu acelasi nume. In acest film, Ariel trebuie sa gaseasca curajul de a-si sfida familia si de a-si urma inima pentru a-si indeplini visele.

Scream 6

Scream 6 este un film de groaza american regizat de Wes Craven. Este o continuare a filmului horror cult Scream din 1996. In acest film, Sidney Prescott trebuie sa infrunte un nou inamic supranatural care ameninta un mic oras.

Sursa: https://www.plare.fr/les-15-films-les-plus-attendus-de-2023-a-voir-au-cinema/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *